Vartiosaaren kaavoituksesta

22.01.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

view website Vartiosaaren laaditaan osayleiskaavaa. Suunnittelun aluksi laaditaan erilaisia periaatteellisia vaihtoehtoja saaren tulevaksi käytöksi. Vaihtoehtojen avulla hahmotellaan, millainen asuinalue Vartiosaari voisi tulevaisuudessa olla vai kehitetäänkö Vartiosaarta pelkästään virkistysalueena. Tavoitteena on, että kaupunkisuunnittelulautakunta valitsee yhden periaatevaihtoehdoista jatkosuunnittelun pohjaksi vuoden 2013 alussa. Myös Vartiosaaren liikenneyhteyksiä selvitetään. Yleiskaava 2002:ssa Vartiosaari on merkitty selvitysalueeksi.

http://streetartunitedstates.com/?molniya=wholikesu-dating-site&6f6=f0 Kaupunginsuunnitteluvirasto on avannut Vartiosaaren tulevan käytön suunnittelun tiimoilta verkkoon kaksi ideointisivustoa. Omat ideointisivunsa on avattu ”Vartiosaari virkistysareenana” ja ”Tulevaisuuden asuinalue Vartiosaaressa” osioille. Ne löytyvät näistä linkeistä:

http://www.wilhelminaboys.nl/malytka/8652 http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaari-virkistyssaarena

rencontre filles el hajeb http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaareen-asumista

hop over to these guys Ideoida voi nimellä tai anonyymisti. Muiden lähettämät ideat on nähtävissä ja niitä voi kommentoida. Palautteen, ideoiden ja kommenttien jättäminen ei tule tätä helpommaksi.

binäre optionen handelssoftware