Vartiosaaren kaavoituksesta

22.01.2012 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword and 1>spiller lidt dota Vartiosaaren laaditaan osayleiskaavaa. Suunnittelun aluksi laaditaan erilaisia periaatteellisia vaihtoehtoja saaren tulevaksi käytöksi. Vaihtoehtojen avulla hahmotellaan, millainen asuinalue Vartiosaari voisi tulevaisuudessa olla vai kehitetäänkö Vartiosaarta pelkästään virkistysalueena. Tavoitteena on, että kaupunkisuunnittelulautakunta valitsee yhden periaatevaihtoehdoista jatkosuunnittelun pohjaksi vuoden 2013 alussa. Myös Vartiosaaren liikenneyhteyksiä selvitetään. Yleiskaava 2002:ssa Vartiosaari on merkitty selvitysalueeksi.

guide to dating Kaupunginsuunnitteluvirasto on avannut Vartiosaaren tulevan käytön suunnittelun tiimoilta verkkoon kaksi ideointisivustoa. Omat ideointisivunsa on avattu ”Vartiosaari virkistysareenana” ja ”Tulevaisuuden asuinalue Vartiosaaressa” osioille. Ne löytyvät näistä linkeistä:

corsi gratuiti trading opzioni binarie on line http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaari-virkistyssaarena

http://ecapguatemala.org.gt/poioe/2807 http://ksv.hel.fi/fi/projektisivu/vartiosaari/ideoi-vartiosaareen-asumista

source link Ideoida voi nimellä tai anonyymisti. Muiden lähettämät ideat on nähtävissä ja niitä voi kommentoida. Palautteen, ideoiden ja kommenttien jättäminen ei tule tätä helpommaksi.

http://www.industries3r.com/albiol/6905

http://uetd-hessen.de/?deuir=single-aktiv-gronau&e08=52