Maailman mielenterveyspäivä 10.10.

07.10.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

Maailman mielenterveyspäivää vietetään jo 20. kerran ympäri Suomea mitä kekseliäimmin kekkerein, mutta silti tärkeää asiaamme unohtamatta. Tapahtumat, seminaarit ja juhlat kokoavat Vapaaehtoisena vaikutat -teemalla sankoin joukoin innostuneita järjestäjiä ja osallistujia.

Helsingissä päivää vietetään Rautatieaseman laiturialueella ja Postihallissa. Mielenterveysseuran puheenjohtaja, tohtori je cherche une femme usa Pentti Arajärvi luovuttaa Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon toimittaja slowenien frauen kennenlernen Tiina Merikannolle. Pentti Arajärvi, Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja read what he said Marita Ruohonen ja lähihoitaja, selviytyjä cherche homme francais musulman pour mariage Tarja Tallqvist ovat toimittaja scheich kennenlernen Sanna Mämmin haastateltavina klo 13–14 välillä, ja femme riche cherche homme pour mariage maroc Ben Furman avaa kahdeksi tunniksi klo 14-16 Rautatieasemalla kävijöille ilmaisia pikaterapiaistuntoja.

Nuoret tuunaavat Rautatieasemalla kynäruiskutaiteilija site de rencontres darling Tare Kaikkosen opastuksella tennareita, t-paitoja tai simmareita. Tapahtumassa esiintyy rokkari flirten kann ich Ville Liimatainen ja Flinch-bändi ja tanssiryhmä DCA. Lisäksi esittäytyy lokakuussa toimintansa aloittava nuorten mielenterveysseura Yeesi ja mukana on myös Kaakkois-Helsingin mielenterveysseura Mieto.