Maailman mielenterveyspäivä 10.10.

07.10.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

Maailman mielenterveyspäivää vietetään jo 20. kerran ympäri Suomea mitä kekseliäimmin kekkerein, mutta silti tärkeää asiaamme unohtamatta. Tapahtumat, seminaarit ja juhlat kokoavat Vapaaehtoisena vaikutat -teemalla sankoin joukoin innostuneita järjestäjiä ja osallistujia.

Helsingissä päivää vietetään Rautatieaseman laiturialueella ja Postihallissa. Mielenterveysseuran puheenjohtaja, tohtori cripple dating Pentti Arajärvi luovuttaa Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon toimittaja esr dating in quaternary geology Tiina Merikannolle. Pentti Arajärvi, Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/6690 Marita Ruohonen ja lähihoitaja, selviytyjä free online dating website in usa Tarja Tallqvist ovat toimittaja problemes rencontres c4 picasso Sanna Mämmin haastateltavina klo 13–14 välillä, ja frau mit hund sucht mann mit herz stream Ben Furman avaa kahdeksi tunniksi klo 14-16 Rautatieasemalla kävijöille ilmaisia pikaterapiaistuntoja.

Nuoret tuunaavat Rautatieasemalla kynäruiskutaiteilija https://www.lyquix.com/lidert/6324 Tare Kaikkosen opastuksella tennareita, t-paitoja tai simmareita. Tapahtumassa esiintyy rokkari recherche femme orientale Ville Liimatainen ja Flinch-bändi ja tanssiryhmä DCA. Lisäksi esittäytyy lokakuussa toimintansa aloittava nuorten mielenterveysseura Yeesi ja mukana on myös Kaakkois-Helsingin mielenterveysseura Mieto.