Ruokaperjantai

24.09.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

order Lyrica online MieTon perinteinen ruokaperjantai siirtyy Vartiosaaresta Herttoniemitaloon. Syys- ja talvikausi kokataan perjantaisin ja informoidaan

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=que-es-un-sistema-de-citas&220=d1 tulevista tapahtumista

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/3812 source url Paikka: Herttoniemitalo Kettutie 8
source Aika: Kello 10-13

http://www.thinkmaya.com/?tyioer=meilleur-site-rencontre-femme-russe&8fb=0a Ruokaperjantai tuo MieTolaiset yhteen hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Päivän ohjelma koostuu MieTolle tyypillisestä yhdessä tekemisestä. Aamukahvilla päivän pääkokki esittelee ruokalistan. Valitaan pari apukokkia sekä kattaus-, tiskaus- ja siivousvastaavat. Kun tehtävät on jaettu, laitetaan hella tulille ja hihat heilumaan. Nälkää kasvatellaan yhdessä mielekkän tekemisen parissa. Ankkurissa on käytössä mm. biljardipöytä. Kun kattaus ja ruoka on valmis aterioimme yhdessä. Kun tiskit on tiskattu ja tila saatu siistiksi, sovitaan seuraavan viikon pääkokki, ruoka ja kauppaan lähtijät, jotka tapaavat läheisen kaupan edessä klo 9.

http://salpasafarit.fi/?kalimo=ikili-opsiyon-nedir&bcb=9e Ruokaperjantai on hyvä tapa tulla uutena tutustumaan toimintaan. Paikalla on paljon jäseniä ja toiminnanohjaaja.

norske dating nettsteder Jos kysyttävää soita Siskolle 0400 437 740

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/6091 watch - Le Migliori Strategie vincenti per Opzioni binarie. Guida pratica per principianti sul trading binario, guadagnare con le Tervetuloa!

MieToa ruokaa