Kesän merkkejä

06.06.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

ruidoso dating Kesä kuuluu itselläni sanoihin, joiden kaikki mielleyhtymät ovat positiivisia. Istahdin aistimaan kesää ympärilläni. Tänään tuuli viileästi, joten tuntemus iholla oli jopa kirpeän syksyinen. Kesää kuuluukin aistia kaikilla aisteilla. Niin paljon kuuluu kesään.

http://itwixie.com/?rimotyr=site-de-rencontre-wallonie&6b8=fa Kesän vihreys talven valkoisuuden ja kevään harmauden jälkeen tuntuu suurelle ihmeelle. Kaikesta siitä mudasta ja kuolleelle näyttäneestä maasta on noussut mitä erilaisimpia kasveja. Yritän erottaa katseella vihreän eri sävyjä. Yritän erottaa ja tunnistaa lintujen erilaisia lauluja. Yritän huomata kaikki pienet ötökät maassa. Pienessä kohdassa pihamaata tapahtuu paljon, kun oikein tarkasti katsoo. Jään ja lumen alta paljastuu joka vuosi hurja määrä energiaa, kasvua ja sinnikkyyttä.

stuttgart dating portal Viime viikosta ison muutoksen ovat tuoneet kouluista kesälomille päässeiden lasten ilokiljahdukset. Lisäksi ilma täyttyy juoksevien jalkojen äänistä ja suuresta määrästä energiaa. Elämä on vahvasti läsnä pihapiirissä. Lukuvuoden aikaiset arkipäivät hiljaisine pihoineen tuntuvat nyt oudon tyhjille. Lasten äänet muuttavat ympäristön eloisaksi ja puoleensavetäväksi.

http://bullcitycraft.com/milnica/1433

site rencontre jeunes chretiens Pohjoisen asukkaat ovat tutkitusti onnellisempia aurinkoisina päivinä. Aurinkoisina kesinä siis kukoistamme. Elämä siirtyy monella tavalla ulos. Mökkeilemme, vaihdamme auton pyörään tai kävelyyn, pihahommat kutsuvat tekijäänsä, puhumattakaan monista harrastuksista jotka kuuluvat ulkoilmaan.

prova per opzioni binarie Omassa kodissani pimennysverhot ovat paradoksaalisesti ilmaantuneet ikkunoihin. Rakastan valoa, mutta aurinko myös tuppaa herättämään minut säteillään heti noustessaan. Iltaisin nukkumaan meneminen venyy väsymyksestä huolimatta, koska valo houkuttaa valvomaan. Kello ei tunnu paljolle, koska ulkona on vielä valoisaa. Talvella saatan olla yövaatteissa jo klo kahdeksalta. Kesäisin kahdeksalta mietitään laitettaisiinko grilli vielä päälle iltapalaa varten.

rencontre entre personne handicapГ©e gratuite Kesän kruunaa ihanat kotimaiset vihannekset, hedelmät ja marjat. Uudet perunat avaavat kesäkauden makuelämykset. Torielämä kukoistaa. Terveellisesti syöminen luontuu kuin itsestään. Grilli käy kuumana päivittäin. Sisällä ei uunin edessä tarvitse hikoilla, kun mies hoitaa kesäruoat innoissaan grillillä. Kiitollisuudella vastaanotettavaa vaihtelua arkeeni. Oman pihan sato on tietysti erityisen makeaa. Onhan pensaita ja kasveja hellitty pitkään, sekä aktiivisesti seurattu tuotannon kehittymistä.

buy Viagra 120 mg in Newport News Virginia Ystäväni iloitsi facebook-statuksessaan kesän ensimmäisistä odotetuista hyttysen pistoista. Selkeä kesän merkki sekin. Roskat ja rikkoutuneet pullot ovat merkkejä, joita ilman olisi mukava elää. Kävelin italialaisen ystäväni kanssa esitellen merimaisemiamme. Häpesin joka paikassa olevia roskakasoja. Ystäväni ”lohdutti” minua sanoen, että heillä Italiassa on paljon enemmän roskia kaduilla. Toivottavasti meillä herätään siivoamaan ainakin omat roskat roskiksiin, ennen kuin totumme ja luulemaan roskien kuuluvan luontoon.

Tuntuu ihanalta ajatella miten paljon kesää ja sen ”merkkejä” on vielä edessä.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!