Vinkkejä rauhoittumiseen

17.05.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

dating texting games Ajattelin, että olisi hyvä kerrata yksinkertaisia rauhoittumisen ja lepäämisen vinkkejä. Näitä voi käyttää myös palautumiseen rankan suorituksen jälkeen.

como conocer a mujeres por internet http://www.activities.biz/milkis/10290 1) Opettele sanomaan ei
Kun tarvitset lepoa ja rauhaa, kerro ihmisille rohkeasti, että juuri nyt et jaksa. Voit myös vedota kiireeseen. Naisia on opetettu huolehtimaan toisista, mutta myös itsestä on oikeus huolehtia. Yleensä syyllisyys kieltäytymisestä estää kieltäytymään pyynnöstä. Tutkimusten mukaan saadut kieltävät vastaukset eivät aiheuta suuria reaktioita saajassa. Ihmiset menevät eteenpäin ja keksivät muita ratkaisuja.

navigate to this web-site kostenlos flirten in kУЖln 2) Hiljennä tahtia
Haluatko oikeasti kävelläkin vauhdikkaasti, vai onko kiire vain jäänyt korvien väliin? Rytmin vaihtaminen on vaikeaa, mutta kokeile seuraavaa. Mitä jos kuuntelet hetken omaa hengitystä ja työnnät kaikki ajatukset siksi aikaa pois? Anna aivojen levätä tovi ja jatka sitten toimintaasi hyväksi kokemallasi tahdilla. Aina ei tarvitse olla supersuorittaja. Mikäli kiire tuntuu jatkuvalta, mieti mistä voit luopua, jotta ehdit nauttia elämän suomista hetkistä.

site de rencontre pour ado canada

i thought about this 3) Naura
Nauru rentouttaa ja saa varmasti hyvälle tuulelle. Mikä saa sinut nauramaan? Katso hyvä komedia tai lue hauskaa kirjaa. Pyydä ystäviä
kertomaan vitsejä tai jakakaa yhdessä omia kommelluksianne. Jo väkisin nauraminen saa aivot uskomaan, että olemme paremmalla tuulella. Väännä suunpielet ylös ja naura. Nauru myös lievittää stressiä.

http://yuktung.com.my/esnew/2140 4) Älä vertaa itseäsi muihin
Aina löytyy joku kauniimpi, rikkaampi, taitavampi. Joku jolla on parempi työ, palkka, auto tai asunto. Joku jolla on ”menestyksekkäämpi” elämä. Toisiin on turha verrata. Me kaikki olemme ainutlaatuisia ja meillä on erilaiset lähtökohdat ja ratkaisut. Unohda kilpailu muiden kanssa. Keskity kohtaamaan itsesi ja omat toiveesi. Elä itsesi näköistä elämää ja pidä mielessä omat menestyskriteerisi.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!