Trissan-mökin kesäajan varaukset

02.05.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

anime dating sims games mujeres solteras en manizales Muutos aikaisemmin ilmoitettuun mökkivarausaikatauluun!

chat ligar latino gratis Mökkivaraukset alkavat photographe site de rencontre ma 30.5.2011 klo 12:00 numerossa 040 589 0310. Puhelimeen vastaa Hessu. Epävarmuutta tulevan kesän mökkivarauksiin tuo mökin tarvitsema kattoremontti, jonka aikataulu, rahoitus ja toteutuminen ei ole vielä selvillä. Muutoin varauksissa toimimme viime keväänä hyväksi koetun mallin mukaisesti. Mökkivarausten sääntöihin voit käydä tutustumassa osoitteessa http://mieto.fi/jasenyys/jasenedut/.

go to website Viime kesän tapaan toteutamme Taideleirin yhteistyössä Niemikotisäätiön Tuulimyllyn toimintakeskuksen kanssa. Taideleiri pidetään 15-17.6. ja 20-22.6..