Ajattele itseäsi

28.05.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

visit the site Ajattele itseäsi – oikealla tavalla. Oman itsensä ajattelu on hyväksi. Usein olemme itsemme pahin kriitikko. Annamme helpommin toiselle anteeksi sen, mitä itsellemme emme anna. Vaadimme eniten itseltämme. Olet varmasti kuullut monesti neuvon ”Miten neuvoisit parasta ystävääsi”. Saman ajattelutavan voi ulottaa itsestä huolehtimiseen. Mitä vaadin ystävältäni, vain sen verran vaadin itseltäni. Puhun nyt tietysti arkisista asioista, kuten siivoamisesta, kaappien järjestyksessä pitämisestä ja rikkaruohojen kitkemisestä. Asenteissa, suvaitsevaisuudessa ja käyttäytymisessä on aina fiksua olla edelläkävijä, inspiraattori ja oikean suunnan näyttäjä.

sites de rencontre belges non payant Itseä ei kannatta uuvuttaa ei itsekkäistä syistä eikä altruistisista, epäitsekkäistä syistä. Mikäli ihminen laittaa muiden toiveet jatkuvasti omien toiveidensa edelle, loppuvat häneltä pian voimavarat. Annettavaa ei riitä, mikäli ei jostain saa annettavaa tilalle. On kaikkien etu, jotta pidämme huolta itsestämme. Läheisemme voivat aina paremmin, kun itse jaksamme paremmin.

rencontres wikimedia

rencontre whippet Mistä voisi saada iloa ja energiaa, jos on jo päässyt lähelle uupumusta? Rauhoitu ja keskity hetkeksi miettimään omaa elämääsi. Mitkä asiat ovat sinua joskus ilahduttaneet? Mikä toisi sinulle iloa juuri nyt? Onko se jotain mitä voit toteuttaa heti, tai löydätkö jotain mikä olisi hyvä laittaa aarrekarttaan muistiin? Voit miettiä kahden vaihtoehdon välillä: kumpi tuottaisi iloa enemmän? Pohdi myös mitkä ovat voimavarasi juuri nyt. Älä vaadi itseltäsi suuria suorituksia ja energian nostoja, jos voimasi riittävät vain lepäämiseen. Jos tarvitset lepoa, lepää ilman syyllisyyttä.

http://www.livingislam.co.za/vilki/2205 Opettele kuuntelemaan intuitiotasi. Mielikuvaharjoitteilla voi edesauttaa hauskojen asioiden muistamista. Voit sulkea silmäsi ja kuvitella kuinka olet portin äärellä. Portin toisella puolella on juuri se asia, mitä haluat elämääsi. Mieti kuinka kävelet portin läpi. Katso ympärillesi, nauti matkasta, viivyttele. Nostata innostustasi. Kurkkaa innostuneesti mitä alitajuntasi tuottaa sinulle portin toiselle puolelle: mikä sinua siellä odottaa? Älä pety heti, jos mitään ei ilmaannut. Voit vain nauttia tunnelmasta portin toisella puolella. Kävellä ympäriinsä ja nauttia maisemasta. Jotain voikin ilmaantua puun taakse tai kiven päälle. Mahdollisesti vasta parin harjoittelukerran jälkeen.

kennenlernen kein interesse Rauhoittuminen ja oman näköiseen elämään keskittyminen tuottavat hyvää oloa itsessään. Välillä on hyvä vaihtaa pienemmälle vaihteelle ja miettiä omia sisäisiä asioita, ottaa yhteys omaan itsemme. Ikävissä tunteissa ei tarvitse velloa, vaan voit keskittyä ratkaisuihin ja siihen miten voit parantaa asioita. Haluatko kuulla ystävän äänen, kokea kulttuurinautinnon, pitää lemmikkiä sylissä? Haluatko saada itsellesi muutaman rauhallisen hetken vuorokauteesi: lukea rauhassa kirjaa tai ottaa päiväunet? Kerro toiveistasi itsellesi ja perheellesi. Pyydä tukea muilta asian järjestämiseksi tai mieti miten voit ottaa ystävän tai perheen mukaan projektiin .

femme rencontre travail sion Olin mukana Kauneus & Terveys-lehden jutussa 18 tapaa lisätä innostusta. Voit käydä lukemassa vinkit osoitteessa: http://www.almonda.fi/lehtijutut.html

rencontres pharmacologiques de giens Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!