Retriittitunnelmia: Toinen päivä hiljaisuudessa

11.04.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

cherche femme bande annonce Toinen päivä hiljaisuuden retriitissä tuntuu jo ihan toisenlaiselle. Toki aamuharjoitus ennen kahvin saantia on ihan yhtä tuskainen kuin edellisenäkin aamuna. Koko aamuharjoituksen aikana mielessä on vain kahvi. Ajatus ei pysy kasassa. Aamuharjoituksen jälkeen en turhia odotellut, vaan tapojeni vastaisesti ryntäsin ensimmäisenä ulos talosta ja kohti ruokalan kahvipannua. Join jo toista kuppia, kun hitaimmat vasta tulivat sisälle. Selkeästi minulla on tarvetta päästä aamukahvin tarpeesta eroon, mutta ei täällä. Nyt on liikaa irrottautumisia rutiineista.

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/1379 Olen nyt viettänyt 1,5 päivää lattialla. Pelkästään aamukahvin maistaminen suussa ei tunnu taivaalliselta, vaan myös tuolilla istuminen tuntuu ihanalle. Tavallinen kova puutuoli tuntuu mukavalle sohvalle. Tämäkö tässä on tarkoitus? Ihminen alkaa arvostamaan elämän jokapäiväisiä yksinkertaisia asioita?

mujeres solteras zona norte Itse hiljaisuus tuntuu mukavalle, luontevalle. Viihdyn hiljaisuudessa. Omassa arjessani vietän paljon aikaa hiljaisuudessa. Kaipaan kuitenkin läheisyyttä. Kontaktia toiseen ihmiseen. Käyn silittelemässä tallilla lampaita ja kissoja kommunikointitarpeeni tyydyttämiseksi. En ole ainoa silittelijä tallilla.

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/2081

click here Olen aina ollut kova tekemään, saamaan aikaiseksi. Tämä ”tekemättömyys” on vaikeaa. Kirjoitan, vaikka sitä ei tulisi tehdä. Tuntuu, että joko kirjoitan hieman, tai lähden kotiin. Valitsen pienemmän pahan ja kirjoitan. Yritän olla lempeä itselleni ja olla tuntematta syyllisyyttä sääntöjen rikkomisesta. Kun saan ajatukset paperille, ne lakkaavat pyörimästä päässäni.

rencontre celibataire 88 Unohdin muistikirjani kotiin, joten kalenterini muistiinpanosivut täyttyvät teksteistä. Sisälläni onkin yllättäen todella paljon ajatuksia. Arjessa omat ajatukset ja luovuus usein hukkuvat ympärillä tulvivaan informaatioon, mutta nyt ne pääsevät vapaasti esille. Mieleni pulppuaa ja räjähtelee ajatuksista ja ideoista, juuri kun pitäisi rauhoittua. Koen siis normaalin meditoinnin putousvaiheen. Putousvaihe on ihana! Oman luovuuden runsaus innostaa, sekä rauhoittaa antautumaan päivän harjoituksille. Osaan nyt kulkea reitin luovuuteni lähteelle.

http://mirandamarrsblog.com/?marixyana=rencontre-avec-une-star-streaming-gratuit&4a6=f2 Musiikkiakaan en saa pois päästä. Päässäni pyörii kokonainen radiokanava ajoin. Biisilistaan mahtuu inhokkeja ja suosikkeja. Mitenhän kävisi muusikolle hiljaisuuden retriitissä. Ruokasalissa on piano. Kuinkahan vaikeaa säveltäjän olisi vastustaa koskettimien kutsua? Ymmärrän täysin, miksi taiteilijat vetäytyvät kirjoittamaan ja säveltämään hiljaisuuteen. Samaa suosittelen yritysjohtajille, keksijöille ja kaikille, joiden työhän liittyy uusien toimintatapojen kehittämistä. Päivä hiljaisuudessa voi tuottaa kuukauden innovaatiot. Bisnesmaailman määritteilläkin se on tehokasta.

http://flywind.com.br/bakester/3305 Aamupalan jälkeen ohjelmaan kuuluu 2,5 tuntia pitkä harjoitusjakso. Se on koko retriitin pisin yhtäjaksoinen harjoitus kaikkina aamupäivinä. Ajattelen, että kun siitä selviän, loppu on helppoa. Harjoittelu helpottuu kuitenkin heti aamukahvin jälkeen. Sen jälkeen pystyn keskittymään rauhassa ja nauttimaan olemisesta. Puolivälin pysäkki merkitsee muutosta olotilassani. Olen selvinnyt puoliväliin. Nyt olen voiton puolella. Olo on kevyt ja iloinen.

rencontrer homme irlandais Toinen hiljaisuuden harjoituspäivä tuottaa monia positiivisia tunteita. Rauhaa, rakkaudentuntemusta, arvostusta, ideoita, kevyttä oloa. Kävelymeditointi tuntuu helpoimmalle harjoittamisen muodolle. Onnellisuuden tunteita herättää Metta. Huominen kotiin lähtö ilahduttaa. Läheisiä ihmisiä ja koiria on kova ikävä.

http://www.mykinderday.com/?tyuiw=tableau-rencontre-euro-2012&632=85 Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!