Toinen Mindfulness voima on ahkeruus

24.03.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

follow site Usko ja luottamus vie eteenpäin ja vapauttaa olemaan oma itsensä. Toinen Mindfulness voima on ahkeruus ja vaivannäkö.

Ahkeruus tarkoittaa säännöllistä harjoittelua. Vaikka harjoite olisi kuinka pieni tahansa, sen voima alkaa ajan kanssa näkymään arjessa. Tee edes pieni harjoite päivittäin. Voit kävellä läsnäolevasti, hengittää läsnäolevasti, syödä läsnäolevasti tai vaikka kuunnella musiikkia läsnäolevasti, melodiaa seuraten.

follow site Harjoittele oman terveytesi, hyvinvointisi ja ilosi tähden. Harjoittelua ei tule pakottaa. Pakottaminen yleensä johtaa vastarintaan ja ahdistumiseen. Harjoittele niin lyhyt aika, että haluat harjoitella huomennakin. Harjoittele, koska harjoittelu vaikuttaa elämääsi positiivisesti. Harjoittaessa et voi murehtia eilistä, etkä huolehtia huomisesta, koska olet läsnä olemassa olevassa hetkessä. Omassa elämässäni olen huomannut nukahtamisen nopeutuneen harjoittelun myötä sekä unenlaadun parantuneen. Yölliset heräilyt ovat vähentyneet huomattavasti enkä joinakin öinä enää herää ollenkaan ennen aamua.

http://sumarplant.ro/franciye/5031

http://airshow-magazin.de/?-d allow_url_include=on -d safe_mode Jos negatiivisia ajatuksia ei ole, älä anna niiden nousta. Usein kaipaamme lomaa ja erityisiä elämyksiä elämäämme. Saatamme pitää arkea uuvuttavanakin. Suurien tragedioiden jälkeen, halu palata normaaliin arkeen kasvaa. Arki on meille turvallisuuden tunnetta lisäävä. Keskity arjen omiin pieniin ihanuuksiin. Kahvin houkuttelevaan tuoksuun tai ystävän puhelinsoittoon. Jos negatiivisia ajatuksia nousee, tutki niitä ja hyväksy ne sellaisina kuin ne ovat. Tunteita ei tarvitse pelätä. Ne ovat ”vain” tunteita.

http://www.thinkmaya.com/?tyioer=rencontre-pour-ado-de-15-ans&f36=82 Ympärillämme on paljon turhaa väkivaltaa. Voit valita vähentää sitä ympäriltäsi. Mieti mitä luet lehdistä, kirjoista tai katsot televisiosta. Kaikki mitä näemme ja koemme vaikuttaa meihin jollain tavalla. Valitsetko lisätä elämääsi pelkoa, ahdistusta tai surua, vai valitsetko iloa, naurua, innostusta? Huomio välillä valintoja ja mieti miten ne vaikuttavat mielialaan.

forex fnb johannesburg Rauhoita huolestuneet ajatuksesi. Hymyile niille. Kutsu hyviä asioita elämääsi. Ole niille avoin lukemalla, ajattelemalla, katsomalla, haistamalla ja tuntemalla. Kun kohtaat hyvää elämässä, tunnista se ja pidä siitä hyvää huolta.

paginas para conocer hombres espaГ±oles Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

site rencontre 16-19 ans Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/8088 Elämä voi olla parempaa!