Muistutus: Lauantaina naurujoogaa & helppoja tapoja meditoida

18.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

site de rencontre gratuit sur facebook MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestävät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin pääsee http://nielsborchjensen.com/martys/642 kokeilemaan other naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat Annukka Blom ja Heidi Helander-Hyvönen.

rencontre en ligne pour ado Kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus pidetään MieTon ja Peukaloisen tiloissa (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Mukaan pääsee niin moni kuin sisään mahtuu. Tilaisuus alkaa kello 13 ja kestää noin 1,5 tuntia.

magdeburg single party Kahvila avaa ovensa jo kello 11. Naurojoogan ja meditoinnin lisäksi tarjolla edullisesti kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua sekä leivonnaisia.

from this source Lisätietoja tilaisuudesta