Kuka puhuu hulluudesta?

11.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

click Pääkaupunkiseudun Mielenterveysseura järjestää yhdessä Kansallisteatterin kanssa keskustelutilaisuuden go Kuka puhuu hulluudesta? perjantaina 18.3. klo 17-19 Kansallisteatterin Lavaklubilla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

hur fungerar forex trading Kansallisteatterin Lavaklubilla hulluudesta puhuvat Valpurinyön ohjaaja Riko Saatsi, aatehistorian dosentti Petteri Pietikäinen ja filosofian tutkija Malin Grahn. Keskustelua vetää sosiologian tutkija Lotta Hautamäki.

get link Jos haluaa jäädä katsomaan näytelmän keskustelun jälkeen, Valpurinyön esitykseen on varattu keskustelutilaisuuteen osallistuville lippuja erikoishintaan (13e, norm. 25e). Tunnus ”Hulluus-ilta” – tämä koskee niitä, joilla ei jo ennalta ole opiskelijakorttia puolittamassa hintaa.

source site Tilaisuuden esite (pdf)

come fare soldi col trading binario  

opzioni digitali demop