Keskusteletilaisuus: Mitä psykiatrinen diagnoosi tarkoittaa filosofian näkökulmasta?

22.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

rencontrer des femmes en ligne Pääkaupunkiseudun Mielenterveysseura järjestää kevään toisen kaikille avoimen keskustelutilaisuuden psykiatriatristen diagnoosien etiikasta ja oirekeskeisen ajattelun seurauksista. Mitä psykiatrinen diagnoosi tarkoittaa filosofian näkökulmasta?

site de rencontre luna Keskustelu pidetään Cafe Piritassa torstaina 24.3. klo 18-19:30. Keskusteluun osallistuvat Helsingin yliopiston filosofian laitoksen tutkija Markus Neuvonen ja Jyväskylän yliopiston filosofian professori ja psykoanalyytikko Jussi Kotkavirta. Alustusten jälkeen on aikaa yleiselle keskustelulle ja kysymyksille.

http://fitbodz.com.au/?frimer=site-de-rencontre-homme-50-ans&ea1=12 Tervetuloa osallistumaan!

citas web colsanitas Tapahtuma Facebookissa

Discover More Here