Keskusteletilaisuus: Mitä psykiatrinen diagnoosi tarkoittaa filosofian näkökulmasta?

22.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

recherche femmes du cap vert Pääkaupunkiseudun Mielenterveysseura järjestää kevään toisen kaikille avoimen keskustelutilaisuuden psykiatriatristen diagnoosien etiikasta ja oirekeskeisen ajattelun seurauksista. Mitä psykiatrinen diagnoosi tarkoittaa filosofian näkökulmasta?

http://www.jandysbooks.com/?perdoluty=site-de-rencontre-profil-drole&b49=4b Keskustelu pidetään Cafe Piritassa torstaina 24.3. klo 18-19:30. Keskusteluun osallistuvat Helsingin yliopiston filosofian laitoksen tutkija Markus Neuvonen ja Jyväskylän yliopiston filosofian professori ja psykoanalyytikko Jussi Kotkavirta. Alustusten jälkeen on aikaa yleiselle keskustelulle ja kysymyksille.

check out here Tervetuloa osallistumaan!

singaporean dating korean Tapahtuma Facebookissa

mujer busca hombre santo domingo republica dominicana