Hyvää mieltä, naurua ja rentoutumista

21.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

internet MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestivät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat naurujoogaohjaaja application iphone rencontre gratuit Annukka Blom ja valmentaja site de rencontre madagascar france Heidi Helander-Hyvönen.

you could check here Onnistuneen iltapäivän tunnelmista voit lukea Heidin kirjoituksesta omakaupunki.hs.fi-sivustolla:

http://www.hedgeandstone.com.au/?miltos=site-de-rencontres-bipolaires&1ea=fc ”Nauru raikasi helposti jo ensimmäisen nauruharjoituksen aikana. Naurun tarttuvuus todettiin naurumeditaation kuluessa, kun rauhoittumisen aikana ei naurupyrskähdyksille tahtonut tulla loppua. Pienet naurupyrskähtelyt tempaisivat ryhmäläisiä mukaansa vielä loppurentoutuksessakin ja taas nauru raikasi Kyläkahvilassa. Ilo ja hyvä mieli oli käsin kosketeltavissa.

http://laprovence.sk/familjarnosty/4237 Mindfulness-meditonnin erilaisiin harjoitusmahdollisuuksiin hiljennyttiin naurujoogan jälkeen rentoutuneessa tunnelmassa. 45 minuutin aikana ehdittiin kokeilla kolmea eri tapaa meditoida sekä hyväksyvän läsnäolon hymyilemistä. Näin kaikki saivat aikaa pysähtymiselle ja pääsivät tunnustelemaan itselleen parhaiten soveltuvia tapoja keskittyä tähän hetkeen.”

rencontres seniors alsace Kiitoksia osallistujille sekä Annukalle ja Heidille!