Hyvää mieltä, naurua ja rentoutumista

21.03.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

quali sono le migliore societÃÂÂ di opzioni binarie MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestivät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat naurujoogaohjaaja http://modernhomesleamington.co.uk/blog/kitchens-blog/itemlist/category/2-kitchens?format=feed Annukka Blom ja valmentaja opcje binarne ichimoku Heidi Helander-Hyvönen.

http://hardware2u.com.au/?kasas=games-of-one-direction-dating&c3f=aa Onnistuneen iltapäivän tunnelmista voit lukea Heidin kirjoituksesta omakaupunki.hs.fi-sivustolla:

opzioni binarie 20 minuti ”Nauru raikasi helposti jo ensimmäisen nauruharjoituksen aikana. Naurun tarttuvuus todettiin naurumeditaation kuluessa, kun rauhoittumisen aikana ei naurupyrskähdyksille tahtonut tulla loppua. Pienet naurupyrskähtelyt tempaisivat ryhmäläisiä mukaansa vielä loppurentoutuksessakin ja taas nauru raikasi Kyläkahvilassa. Ilo ja hyvä mieli oli käsin kosketeltavissa.

http://unikeld.nu/?ioweo=le-opzipni-binarie-sono-ancora-bloccate&230=17 Mindfulness-meditonnin erilaisiin harjoitusmahdollisuuksiin hiljennyttiin naurujoogan jälkeen rentoutuneessa tunnelmassa. 45 minuutin aikana ehdittiin kokeilla kolmea eri tapaa meditoida sekä hyväksyvän läsnäolon hymyilemistä. Näin kaikki saivat aikaa pysähtymiselle ja pääsivät tunnustelemaan itselleen parhaiten soveltuvia tapoja keskittyä tähän hetkeen.”

hombre solo bebe vino Kiitoksia osallistujille sekä Annukalle ja Heidille!