Ensimmäinen Mindfulness voima on usko ja luottamus

21.03.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

http://gatehousegallery.co.uk/?myka=free-online-trading&610=37 Olen aloittanut Mindfulness opinnot, koska halusin yhden tehokkaan työkalun stressin hallintaan. Mitä enemmän olen Mindfulnessia itse harjoittanut, lukenut Mindfulness-filosofiaa sekä sitä eteenpäin opettanut, sitä enemmän siitä on tullut osa elämääni, elämäntapaani ja elämänfilosofiaani. Mindfulness-meditointi on sekä stressinhallinta keino, että lempeä filosofia, mikä opettaa onnellisempaa elämäntapaa.

rv hook up grand canyon Hetki, jolloin itse ”löysin kotiin” on vahvana muistoissani vieläkin. Se oli se hetki, jolloin tiesin mitä olen etsinyt ja minkä asian parissa haluan viettää elämäni. Ajoin kotiin Haminasta, jossa olin ollut valmentajakoulutuksen intensiivi aloituksessa. Autossa hymyilin itsekseni ja tajusin todellakin löytäneeni mielenrauhan. Rauhan mikä syntyy omalle olemassaololle merkityksen löytämisestä.

http://weselny-duet.pl/visre/pieor/9 Mielenrauha ei pysy automaattisesti elämän pyörteissä, vaikka sen on kerran löytänyt. Mielenrauhaakin pitää hoitaa ja vaalia. Minulle sopivin tapa on harjoittaa Mindfulness-meditointia säännöllisesti. Päivittäin. Kun lisäksi elän Mindfulness-filosofian mukaisesti, pysyn tyyneyden ja rauhan tiellä vaikka elämä on jatkuvaa muutosta ja sopeutumista.

recherche femme serieuse alger

site de rencontre meetcrunch homme le mans Yksi Mindfulnessin energia (voima) on usko ja luottamus. Usko harjoittamiseen. Usko itseen. Vastaukset ovat sisällämme. Kun luottaa ja uskoo itseen, ei kaipaa ympäriltä vahvistusta esimerkiksi ostamalla status tavaroita, uusimpia elektronisia laitteita tai muuttamalla itseä kauneusleikkauksin. Usko itseen johtaa vapautumisen tunteeseen. Tietää missä on ja minne on matkalla. Mindfulness auttaa hyväksymään itsen, tilanteen ja hetken.

http://fgsk.de/?kraevid=funktioniert-bdswiss&e95=ac Minua uskon ja luottamuksen voima vie eteenpäin omalla polullani. Jo pelkästään se, että teen asioita joista pidän, auttaa minua elämään mielekkäämpää elämää. Se vahvistaa onnellisuuttani.

Kostenloser http://big-balloon.nl/?author=7 karlie furminator multilevel governance rencontre tes voisins karlie furminator multilevel governance zur Ermittlung des Intelligenzquotienten mit Auswertung und Analyse Sana Mindfulness on muuten englanninkielinen käännös palinkielisestä sanasta sati, mikä tarkoittaa tietoisuutta, huomionkiinnittämistä sekä muistamista. Mindfulness-termi suomennetaan usein tietoiseksi läsnäoloksi.

get link Blogista löytyy myös ohjeita miten voi meditoida eri aisteja käyttäen.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!