Aarrekarttojen voimaa

07.03.2011 kirjoitti MieTo ry Kommentoi »

site de rencontre france 2015 Katselin vanhoja aarrekarttojani reilun kolmen vuoden ajalta. Ihmeellistä miten moni asia niistä on toteutunut. Jopa siitä kartasta, minkä tein pelkästään opetuskäyttöön esimerkiksi!

kennenlernen im fitnessstudio aarrekarttaAarrekartat koristavat työhuoneeni seiniä. Se saattaa tuntua hassuille toisten mielestä, mutta itse haluan nähdä tavoitteeni joka päivä. Ensimmäisen karttani tein syksyllä 2007. Siinä kartassa olivat suurimmat elämänmuutoksen toiveet. Puolessa vuodessa ne olivat toteutuneet. Jäin palkkatyöstä yrittäjäksi. Sain aikaa toivomilleni asioille, kuten liikunnalle ja rauhoittumiselle. Ensimmäisessä kartassa oli myös matkakohde: kuva rosoisesta kalliorannasta, jonka sijaintia en tiedä. Luulen kuvan vedonneen minuun rauhallisella olemuksellaan. Rannalla ei ole yhtään ihmistä, päälle liimaamaani perhettäni lukuun ottamatta. Kun viime syksynä katselin vanhoja aarrekarttoja, huomasin, että rantakuva on täysin samannäköinen, kuin rantakuvat kesälomamatkaltamme vuodelta 2009 Portugalista. Minä en valinnut matkakohdetta, vaan äitini. Meidän kriteeriimme matkakohteesta ovat lämpö, aurinko, uintimahdollisuudet sekä hyvät patikointi reitit. Vanhempani ja tätini saivat muutoin vapaat kädet sukulomamme kohteen valintaan.

app conocer gente nueva Kartat voivat toteutua aivan eri tavoin kuin itse olettaisi. Yllätykselle kannattaakin jättää aarrekarttoja tehdessä tilaa. Olen tehnyt oman aarrekartan liikunnasta. Kartassa on energinen kuva sekä tekstinä ”Liikunta on mukana elämässäni joka päivä kuin itsestään. Liikunnasta on tullut kiinteä ja voimaannuttava osa elämääni. Pysyn hyvässä kunnossa liikkumalla.” Tämä kartta on toteutunut koirien avulla. Sen jälkeen, kun perheeseemme on tullut kaksi koiraa, olen ulkoillut kahdesta kolmeen kertaa päivässä. Keskimääräisesti olen ulkona kaksi tuntia päivässä säässä kuin säässä. Olin ajatellut, että pilates tai jooga tai juokseminen tempaisi mukaansa. Sainkin kaksi karvaista personal traineriä elämääni toteuttamaan tätä toivetta.

how many people act differently in person after online dating

http://thenovello.com/alfondie/elkos/3152 Se kartta minkä tein opetuskäyttöön esimerkiksi, on toteuttanut hauskoja ja yllättäviä asioita. Liimasin karttaan aika paljon tavaroita, joita yleensä en laita karttoihini. Halusin korostaa, että on ihan ok haluta myös tavaroita. Siinä ei ole mitään pahaa. Leikkasin karttaan lehdestä ensimmäisen kännykän, minkä mainoksessa näin. Noin kuusi kuukautta myöhemmin mieheni soitti töistä ja kysyi haluanko uuden kännykän. Heillä myytiin vanhaa varastoa yksittäiskappaleittain pois. Koska oma puhelimeni oli jo vähän arvaamaton, hyväksyin tarjouksen näkemättä puhelinta. Riitti, että sillä pystyi soittamaan ja tekstaamaan. Kännykkä sattui olemaan täysin sama, kuin oli esimerkkikartassa. Kokeilin käyttää puhelinta pari viikkoa, mutta se oli niin hidas ja rasittava, että annoin sen takaisin. Olisi pitänyt liimata karttaan jonkin toinen malli, mitä olisi ollut käytännöllistä käyttää. Kartta antoi minulle Rihanna cd-levyn, kengät ja kärsivällisyyden kasvattaa pidemmän tukan.

content Ystäväni teki kartan, jossa oli kuva uudesta kylpyhuoneesta ja alla luki kylpyhuoneremontti. Heidän kylpyhuoneremonttinsa kesti ja kesti. Eräänä aamuna hän katsoi jääkaapin ovessa olevaa aarrekarttaansa tarkemmin ja tajusi, ettei hän kylpyhuoneREMONTTIA halua, vaan valmiin kylpyhuoneen. Hän muutti tekstin muotoon uusi kylpyhuone, ja hiljan sen jälkeen, remonttikin valmistui. Kannattaa siis varoa mitä aarrekartassa ”tilaa”, koska sen tosiaan voi saada.

club rencontre 62 Aarrekartta on hyvä tapa selkeyttää ja visualisoida tavoitteita ja unelmia. Karttoja voi tehdä vaikka kuinka paljon. Joskus riittää, että laittaa jonkin esineen tai toiveen kuvan muistitaululle tai kalenteriin. Tai vaikka katsoo esitettä joka päivä. Sain ihanan viestin eräältä aarrekarttakurssilaiselta. Hän kertoi, ettei lisännyt toivettaan karttaansa, mutta katsoi Oopperan esitettä päivittäin. ”Toivoin, että ehtisin varata liput pojalleni ja itselleni Pähkinänsärkijään, mutta aikaa meni ja meni, kunnes liput olivat loppuunmyydyt kaikista näytöksistä. Eräänä päivänä siskoni soitti ja kertoi, että heillä olisi yksi ylimääräinen lippu näytökseen. Olin tietysti iloinen, että poikani voisi lähteä mukaan, mutta harmittelin sitä, etten itse päässyt. Seuraavana päivänä siskoni soitti uudelleen. Heillä oli vielä yksi ylimääräinen lippu. Toiveeni toteutui, uskomatonta!”

21e rencontres amrae Joskus riittää, että uskaltaa unelmoida aktiivisesti: joka päivä.

Olen Life coach eli elämäntaidon valmentaja Heidi Helander-Hyvönen Laajasalosta, jossa myös yritykseni Almonda valmennus Oy sijaitsee. Olen myös työnohjaaja ja pidän onnellisuuskoulutuksia yrityksien henkilöstölle työkyvyn ylläpitämisen tueksi ja virkistykseksi. Pidän lisäksi erilaisia hyvinvointiin liittyviä koulutuksia ja kursseja. Kaikki työni pyrkii antamaan asiakkaille oivalluksia ja oppeja hyvinvoinnin parantamiseen ja kasvattamiseen. Jokainen voi olla onnellinen.

Perheeseeni kuuluu aviomies Olli-Pekka, poika Niklas sekä kaksi koiraa ja kaksi kania. Kirjoittelen blogissani huomioita, ajatuksia ja oivalluksia mm. elämästä, hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja positiivisuudesta.

Elämä voi olla parempaa!