Naurujoogaa & helppoja tapoja meditoida!

21.02.2011 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

http://syaden.net/?giniefr=rencontre-avec-homme-kabyle&bcb=05 MieTo ry ja Kyläkahvila Peukaloinen järjestävät lauantaina 19.3. teemailtapäivän, jolloin pääsee Investors can lose all their capital by trading source.” “Bonus Terms and Conditions Apply. Oggi è possibile investire in maniera molto più kokeilemaan http://www.transportbudapesta.ro/?kdls=bonus-senza-deposito-opzioni-binarie-2014&e19=20 naurujoogaa sekä tutustumaan helppoihin tapoihin meditoida. Alustajina ja ohjaajina toimivat Annukka Blom ja Heidi Helander-Hyvönen.

Kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus pidetään MieTon ja Peukaloisen tiloissa (Roihuvuorentie 2, kirjaston alakerta). Mukaan pääsee niin moni kuin sisään mahtuu. Tilaisuus alkaa kello 13 ja kestää noin 1,5 tuntia.

Kahvila avaa ovensa jo kello 11. Naurojoogan ja meditoinnin lisäksi tarjolla edullisesti kahvia, cappuccinoa, espressoa, teetä, mehua, limua sekä leivonnaisia.

Tilaisuuden mainos (pdf)

see url Lämpimästi tervetuloa!

http://eren.es/?esrof=es-real-las-opciones-binarias&648=cc

A-maze-ing Laughter

Kuva: Chris Huggins @ Flickr

MITÄ JA KUKA?

follow Naurujooga
Naurun avulla opit vapautumaan sisäisistä jännityksistä, parannat keskittymis- ja oppimiskykyäsi, voimistat endorfiinin tuotantoa ja vahvistat keuhkoja sekä sydäntä. Teemme yhdessä nauruharjoitteita sekä opettelemme menetelmiä kuinka tuoda naurun avulla iloa jokapäiväiseen elämään.

go here Mindfulness
Osa meditaation muodoista tähtää asioiden poissulkemiseen, mutta Mindfulness-tekniikan tavoite on päinvastainen: henkilö kiinnittää huomiota kaikkeen mikä tulee mieleen ja hyväksyy sen sellaisena kuin se on. Säännöllinen meditointi nostaa tutkitusti ihmisen hyvinvointia ja keskittymiskykyä. Tietoisuustaitojen harjoittelu vahvistaa immuunipuolustusjärjestelmää ja laskee stressihormonitasoja. Kokeilemme yhdessä erilaisia tapoja meditoida oman arjen keskellä.

Scambia criptovalute, Forex e opzioni in Italia e Germania sulla piattaforma di trading pluripremiata source siteption. Depositi con Visa e MasterCard Annukka Blom työskentelee yksilön arjen sekä yrityksien hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisäämiseen erikoistuneessa Onnellisuusopistossa. Annukka on innostava naurujoogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja sekä NLP Practitioner.

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=trade-opcions&41e=32 Heidi Helander-Hyvönen on kansainvälisesti koulutettu ratkaisukeskeinen valmennuksen ja työnohjauksen ammattilainen Almonda valmennus Oy:stä. Heidi on kokenut ja kiitetty yksilö-, parisuhde ja pienryhmävalmentaja. Hän on erikoistunut työntekijöiden ja esimiesten valmennukseen yritysympäristössä. Pitkä esimieskokemus ja vankka englannin kielen taito takaavat onnistuneen tuloksen myös suuremmissa organisaatiossa.