Mielenterveyspalkinto elokuvaohjaaja Arto Haloselle

06.10.2010 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon saa tänä vuonna elokuvaohjaaja review site de rencontre pour adolescent mineur club de rencontre elbeuf rencontre celibataire policier partnervermittlung ab 45 sites rencontres femmes http://waocubo.com/maljavka/2791 http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/5479 partnervermittlung stralsund Arto Halonen, joka on töissään puhunut suvaitsevaisuuden, erilaisuuden hyväksymisen ja välittämisen puolesta. Halosen syksyllä ensi-iltaan tullut Prinsessa-elokuva kertoo yli 50 vuotta mielisairaaloissa potilaana olleen Anna Lappalaisen tarinaa ja samalla tarinaa erilaisuuden kauneudesta ja sen hyväksymisestä.

Mielenterveysseura on jakanut valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon vuodesta 1994 lähtien. Palkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle, joka on edistänyt ihmisten henkistä hyvinvointia ja tukenut mielenterveyttä varsinaisen mielenterveystyön ulkopuolella.

Mielenterveyspalkinto on aiemmin myönnetty muun muassa näyttelijä Jussi Lehtoselle, dramaturgi Outi Nyytäjälle, rouva Tellervo Koivistolle ja Työttömien valtakunnalliselle yhdistykselle.