MieTon sivuille uusi ilme

11.09.2009 kirjoitti Webmaster Jouni Kommentoi »

what is the most popular dating app in austin texas Pitkään työn alla ollut nettisivujen uudistus on vihdoin saatu onnelliseen päätökseen. Ulkoasun uudistamisen lisäksi käyttöön on otettu uusi, monipuolisempi julkaisujärjestelmä WordPress, joka mahdollistaa sivujen kehittämisen entistä paremmin jatkossakin. Eli jatkossa on varmasti luvassa pientä ja suurempaakin ehostusta.

Uusien ominaisuuksien lisäksi uudistuksessa on pyritty panostamaan selkeyteen ja luettavuuteen.

Uudistusta voi kommentoida tämän kirjoituksen oheen, yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen webmaster (at) mieto.fi.

Ohessa lyhyesti kuvaus uusista ominaisuuksista ja muutoksista:

http://vahidsport.com/pltyte/factore/7461 Etusivu toimii tuttuun tapaan aikajärjestykseen (uusin ensin) päivittyvänä uutissivuna. Etusivulle voi palata aina joko klikkaamalla pääotsikkoa (MieTo ry) tai yläpalkin Etusivu-linkkiä.

how to use dating apps to hook up site:.edu Yläpalkista löytyy nykyisin päävalikko sekä koko sivuston kattava haku. Pääsivuilla liikuttaessa yläpalkin alle tulee näkyviin myös kulloisetkin alasivut.

san antonio dating subreddit Sivupalkista löytyy

  • linkki uutissyötteeseen (RSS)
  • perustiedot yhdistyksestä
  • listaus MieTon lähitulevaisuuden tapahtumista
  • luettelot käytetyistä aiheista ja avainsanoista
  • 10 tuoreinta uutista
  • automaattisesti päivittyvät Helsingin kaupungin, Herttoniemen ja Suomen Mielenterveysseuran uutiset

Yksittäiseen uutiseen siirryttäessä sivupalkin yläreunaan ilmestyy navigointi, jonka avulla voi siirtyä seuraavaan tai edelliseen uutiseen.

http://notzero.in/?viowpew=rencontre-brel-brigitte&828=a8 Uutissyötteiden osoitteet ovat muuttuneet:

Mikä on verkkosyöte? (Wikipedia)

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/1765 Aiheet = uutisten kategoriat. Esimerkiksi viikko-ohjelmat on yksi aihe, jolloin ko. linkkiä klikkaamalla pääsee aina katsomaan uusimman viikko-ohjelman.

sitios de citas en neiva Avainsanat taasen luonnehtivat uutisten sisältöä ja aihepiiriä.

Kirjoitusten site de rencontre 93 kommentointi on edelleen käytössä joskin siitä on pyritty tekemään entistä selkeämpää. Nyt on myös mahdollisuus seurata keskustelun kehittymistä tilaamalla sähköpostiin päivitykset. Kommentointia varten tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite (joka ei tule näkyviin tai jota ei julkisteta missään) roskapostituksen estämiseksi.

Kuva-albumissa hyödynnetään ulkopuolista Flickr-palvelua.

Uutiset keräytyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoa voi selata ajan, aiheen, avainsanan tai kirjoittajan perusteella.